20% Lentekorting – kortingscode: LENTE
Naadloos-behang-enschede

XXL Fotobehang is gevestigd in Enschede en meer dan 15 jaar toeleverancier in de Sign industrie. Op de projectenmarkt is de vraag naar naadloos fotobehang zeer groot en door de jaren heen zijn wij een toonaangevende producent en leverancier geworden van naadloos fotobehang in de Benelux.  De hoge kwaliteit, persoonlijke service en de liefde voor het product, geven wij u het vertrouwen om ook te kiezen voor het nieuwe behangen.

Met de toenemende vraag van particulieren naar naadloos fotobehang is het besluit gekomen om dit geweldige product aan te bieden aan de consument. Dus weg met die rollen behang, en tijd voor fotobehang uit één deel!

Onze jaren kennis in ontwikkeling en productie heeft ons gemaakt tot een specialist op ons vakgebied. Wat resulteert in hoge kwaliteit en tevreden klanten! Doordat wij zelf printen en afwerken kunnen wij snel en adequaat maatwerk leveren zonder tussenpartijen.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over XXL Fotobehang als wij zijn. Mochten er vragen ontstaan, dan staan wij u natuurlijk graag te woord!