20% Lentekorting – kortingscode: LENTE

Verkeerde maat?

Het XXL naadloze Fotobehang wordt door ons geprint en met de grootste zorg op de door u ingevoerde maten gesneden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevoerde maten en vragen u dan ook dit goed te controleren! Bij uw bestelling ontvangt u een pakbon. Controleer de maten op de pakbon vóór u het behang openmaakt. Mocht deze maat afwijken van de door u opgegeven afmeting, maak dan NIET de verpakking open en neem contact met ons op.

Beschadigingen?

Mocht er een beschadiging zijn aan het geleverde XXL Fotobehang dan horen wij dit graag en lossen we dit samen op. U kunt het product middels het retourformulier terugzenden, of wij maken een ophaal afspraak met u. U ontvangt zo spoedig mogelijk een nieuwe print incl. toebehoren. Hierover nemen wij met u contact op.

Annuleren

Wachten wij nog op uw ontwerp of betaling, dan kunt u annuleren. Als annuleren mogelijk is, kost het u niets. Annuleren is niet mogelijk als uw bestelling al geprint of verzonden is. Herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk-producten.
XXL Fotobehang wordt voor u op maat geprint en gesneden. Dit houdt in dat het onder maatwerk producten valt en dit buiten het herroepingsrecht vallen. Producten die niet onder maatwerk vallen kunt u tot veertien dagen na ontvangst retourneren.

U kunt uw product(en) retourneren via ons retourformulier. Dit formulier mailt u ingevuld naar retouren@xxlfotobehang.nl Zodra wij dit formulier van u hebben ontvangen, ontvangt u van ons een bevestiging. U ontvangt binnen veertien dagen na ontbinding, het volledige bedrag terug. Is er, om welke reden dan ook, schade aan het product ontstaan, dan bent u zelf voor deze waardevermindering aansprakelijk. De retourkosten zijn vanzelfsprekend voor onze rekening.

Alleen volledig en correct ingevulde retourformulieren worden in behandeling genomen.