20% Lentekorting – kortingscode: LENTE

Is de afbeelding rechthoekig en uw muur vierkant? Dan kunt u het opgelichte venster over de afbeelding heen verschuiven naar het gewenste deel. Wilt u dit niet? Dan klikt u op behoud orginele proporties. De tool zet dan het behang terug om de proporties te behouden.

Wilt u liever de foto gespiegeld op naadloos fotobehang? Dan vinkt u deze optie aan. In het bewerk-venster zult u zien dat deze gespiegeld wordt.

Liever de foto in zwart-wit? Dan kiest u voor deze optie!

Op basis van welke ondergrond u hier aanvinkt, zorgen wij ervoor dat u de juiste lijm bij uw fotobehang ontvangt. Is de ondergrond absorberend, dan raden wij u aan voor optimale hechting om de XXL Primer erbij te bestellen. Deze wordt automatisch in de winkelwagen geplaatst bij uw bestelling, maar u bent vrij om deze te verwijderen.

Wij adviseren om te kiezen voor 5cm marge (extra ruimte rondom het behang). Het kan voorkomen dat uw muur scheef afloopt, al zie je dit niet met het blote oog. Met 5cm marge rondom het behang voorkomt u passingsverschillen.

Wilt u in een keer alles in huis ontvangen wat u nodig hebt? Kies dan voor de XXL Toolbox! Hierin zit alles om het naadloze fotobehang professioneel aan te brengen.