XXL Primer 5L

Let op: om de foto te bewerken dient u eerst de afbeelding te selecteren

Voorstrijkmiddel voor absorberende en poederende ondergronden.

Breng aan voordat u de XXL Medium lijm aanbrengt om optimale hechting te bereiken en luchtbellen te voorkomen. Op sterk absorberende ondergronden (zoals stucwerk) dien je twee lagen primer aan te brengen.

Verbruik: (afhankelijk van de ondergrond)

> De primer 1,25 liter is goed voor ca. 12,5m²
> De primer 2,5 liter is goed voor ca. 25m²
> De primer 5 liter is goed voor ca. 50m²

 11,50

Artikelnummer: XXL-ACC-P01 Categorie: Tags: , ,

Product Description

Sterk zuigende ondergronden zoals o.a. gips, beton en saus-,pleister- & stucwanden moeten altijd worden voorbehandeld. Wij raden aan dergelijke ondergronden altijd voor te strijken met XXL Primer.

De zuigkracht van de wand kunt u testen door met een plantenspuit water op de muur te spuiten. Druppelt het water van de wand, dan is deze zwak of niet zuigend. Is het water na 5 minuten verdwenen, dan heeft u een normaal zuigende wand. Indien het water binnen 5 minuten volledig is verdwenen, dan is dit een sterk absorberende wand. Deze dient u eerst met Primer te behandelen!

Mocht u vragen hebben betreft deze informatie dan vragen wij u contact op de nemen met ons via onze klantenservice. De contactgegevens vind u op onder contact . Wij staan u vanzelfsprekend graag te woord per e-mail of telefonisch.

Additional Information

Gewicht 1.25 kg
Inhoud

1,25 Liter / 12,5m²